Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
 
Administratie
 
STIRI JUDETUL VRANCEA
Adaugat: 01 Martie 2020

        Autoritățile din Focșani vor să demareze o serie de proiecte pentru reabilitarea termică a mai multor blocuri din municipiu, iar în acest sens se derulează procedura de atribuire a contractului „Creșterea eficienței energetice a blocurilor de locuințe din Municipiul Focșani” - etapa a II. Sunt vizate blocuri de pe străzile Dimitrie Cantemir, Poienița, Bulevardul Brăilei, Bulevardul București, Bulevardul Unirii, Bulevardul Independenței și Strada Simion Bărnuțiu, potrivit monitoruldevrancea.ro.

 

        „Data limită pentru depunerea ofertelor este 16 martie 2020. Pe această cale facem un anunț public prin care invităm toți constructorii să studieze documentația afișată pe SICAP (sistemul electronic de achiziții publice), la secțiunea Anunț de participare simplificat, fiind așteptați să se înscrie toți cei interesați care au și capacitatea efectuării unor astfel de lucrări. De asemenea, dorim ca toți focșănenii, care locuiesc în aceste 15 blocuri, să cunoască faptul că depunem toate eforturile în vederea încheierii, în condițiile legii, a unor contracte care să garanteze o calitate superioară a lucrărilor de reabilitate termică a imobilelor mai sus menționate” se arată într-un comunicat al Primăriei Focșani.

 

        Printre lucrările care vor avea loc, se numără: izolarea termică a fațadelor, închiderea balcoanelor, izolare termică planșeu, termoizolare acoperiș tip terasă, înlocuirea lifturilor, repararea acoperișurilor, reabilitarea casei scării, motare/demontare echipamente/instalații, reabilitarea instalațiilor de căldură și a apei reci, etc.

 

 

        Dacă ți-a plăcut acest articol distribuie-l și urmărește-ne pe Facebook pentru a afla mai multe noutăți. Dă Like paginii noastre printr-un click aici!

 

 

Sursa foto: ://www.focsani.info/subpagina/primaria-municipiului-focsani-organizeaza-concurs-examen-pentru-ocuparea-functiilor-publice-de-executie

 


Comentarii 0 Comentarii

Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
 
 
 
POLITICA
 
Ciucă, despre principiile PNL: Să apărăm familia, comunitatea, inițiativa particulară!

» 27 Mai 2024 | Comentarii 0
 
SANATATE
 
Pateurile de ficat conțin aditivi și alte tipuri de carne mai ieftină

» 25 Mai 2024 | Comentarii 0
 
INGRIJIREA PARULUI
 
Cele mai bune 5 leacuri băbești contra căderii părului

» 27 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI TURISM
 
Un turn medieval din România va fi restaurat și va intra în circuitul turistic

» 27 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL IASI
 
Stațiile mijloacelor de transport în comun din Iași vor fi modernizate

» 27 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL GORJ
 
Apă și canalizare în comuna Drăgotești: Este un proiect mult așteptat

» 25 Mai 2024 | Comentarii 0