Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
 
Administratie
 
STIRI BUCURESTI
Adaugat: 14 Septembrie 2018

      Despre Mara Mareș, președinta TNL România, nu s-a vorbit mare lucru până acum, nici măcar nu se știe cum a ajuns în fruntea organizației pe care `o conduce`, ținând cont de faptul că nu a avut nicio strategie de arătat alegătorilor în timpul campaniei, campanie pentru care ea nu s-a zbătut prea mult... unele guri spun că altcineva ar fi mers din filială în filială pentru ca aceasta să fie susținută. Partea haioasă care a dus la numirea ei în funcția de președinte TNL, o consituie numărul de voturi, care au fost cu 30 în plus față de numărul total de oameni care ar fi trebui să se afle acolo pentru decizie.

 

      În ultimul timp, Mara Mareș apare în lumina reflectoarelor tot mai des, însă, din păcate numai cu subiecte scandaloase. Probabil a greșit partidul, pentru că ce se aude despre ea, seamănă izbitor de mult cu Dragnea și al lui PSD. Unul dintre exemplele recente este școala de vară a TNL, la care aceasta și-ar fi obligat colegii din organizația de tineret să participe. Surse liberale au dezvăluit pentru PSnews.ro că `micuța Mareș` a făcut presiuni în toate filialele de tineret ca președinții acestora să trimită participanți la evenimentul pe care l-a organizat ea, și ca presiunile să țină, Marei i-ar fi crescut cornițe și a trecut la amenințări: cine nu vine, va suporta sancțiuni, ``schimbări din funcție`` după cum au spus unii membrii TNL, conform PSnews.ro. Probabil se simțea singură... având în vedere că voia să aibă alături 1.000 de persoane. Pentru a strânge oameni, fiecare filială a fost obligată să trimită un număr de participanți. 

 

      După ce a ironizat cu replici lipsite de bun simț generația ``decrețeilor``,  și a jignit persoane, care în ciuda tratamentelor de care au avut parte, au devenit oameni de valoare, Mara se axează acum pe `executarea` colegilor ei. Evenimentele acestea și nu numai, au creat mai multe discuții, iar Mara, văzând că majoritatea președinținților de filială nu se supun cuvântului ei, și-a dorit să bată din palme și obstacolul să dispară. Dar cum această fantezie este realizabilă doar în basme, a recurs la inspirația... Daddy: nu se conformează, afară din partid; sau, adaptată cazului ei: nu se conformează, conducerea dizolvă filiala și pune președinte interimar. Atunci când vezi că prea multă lume nu e de acord cu opiniile tale, n-ar fi mai bine să-ți pui un semn de întrebare? Nu, e mai ușor să dizolvi, în spatele ușilor închise, o întreagă filială... așa cum a fost cazul BPS TNL Sector 3. Președintele TNL Sector 3, nici măcar nu a fost înștiințat că se discută activitatea filalei, nu i s-a dat dreptul să-și spună punctul de vedere, sau să-și apere organizația... practic de niște închipuiri. 

 

      `Palmaresul` de amenințări din agenda Marei, s-a mărit, aceasta amenințând și președintele TNL Sector 3, care a declarat public, prin intermediul contului personal de socializare că a fost amenințată de către președintele TNL România ``direct sau prin alte persoane, cu dizolvări și piedici în bună desfășurare a activității organizației.`` Și se pare că Mara nu s-a oprit aici, președintele TNL Teleorman, Bogdan Cocu, se află în aceeași situație, și n-ar fi singurul. 

 

      Pentru o minte necoaptă, o funcție care inspiră o oarecare putere, este un pericol pentru cei care încearcă să facă ceva bun. Din păcate TNL nu va scăpa prea curând de Mara, tot conform surselor liberale citate de PSnews, în ultima ședință a Biroului Politic Național TNL, Mareș a ignorat faptul că este aleasă statuar pe o durată de doi ani, și și-a dublat mandatul.

 

 

Sursa photo: //www.bizbrasov.ro/2016/10/22/pnl-propune-la-camera-deputatilor-o-masteranda-in-politici-pu%C2%ADblice-europene-in-cadrul-university-college-of-lon%C2%ADdon/mara-mares/


Comentarii 0 Comentarii

Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
În comuna Valea Mare urmează să înceapă lucrările de introducere a sistemului de canalizare
„Al doilea mare proiect semnat și adus în stadiul de execuție”
 
Un Centru pentru Persoane Vârstnice și 16 stații de încărcare a mașinilor electrice, cele mai noi investiții care se vor face în Câmpina
Două investiții extrem de importante se vor face la Câmpina.
 
Situație cu iz penal la Piața Centrală din Câmpina. Consilier local: Domnule viceprimar, raportul ăsta e un fals!
La ultima ședință a Consiliului Local Câmpina s-a discutat despre ...
 
Școala Gimnazială din Arcani va fi reconstruită din temelii
Este unitatea de învățământ cea mai afectată de seismele din jud...
 
CJ Iași, pași mari spre rezolvarea transportului elevilor
„Printr-un transport mai sigur se reduc diferențele și discrepanț...
 
Primăria Municipiului Zalău face demersuri pentru fluidizarea traficului la ieșirea din oraș
S-a lansat licitația pentru proiectul „Modernizare Bulevard Mihai V...
 
 
 
 
DECONCENTRATE
 
ANAF avertizează: Se trimit mesaje false și se cer informații despre facturile din sistemul e-Factura

» 21 Martie 2024 | Comentarii 0
 
ACTUALITATE
 
Eurodeputat: Solicităm aderarea completă a României și Bulgariei la Spațiul Schengen

» 20 Martie 2024 | Comentarii 0
 
SANATATE
 
Curiozități și superstiții despre magnolii - florile feminității

» 21 Martie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI TURISM
 
În mai se inaugurează Muzeul Ivan Patzaichin și un traseu verde numit „Delta lui Ivan”

» 21 Martie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL SALAJ
 
Primăria Municipiului Zalău face demersuri pentru fluidizarea traficului la ieșirea din oraș

» 21 Martie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL IASI
 
CJ Iași, pași mari spre rezolvarea transportului elevilor

» 20 Martie 2024 | Comentarii 0