Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
 
Administratie
 
STIRI JUDETUL DOLJ
Adaugat: 25 Mai 2019    Actualizat: 25 Mai 2019

       Medicul Nicoleta Disea, de la dispensarul comunei Botoșești Paia din județul Dolj, a declarat că a fost amenințată de primarul PSD Ion Moraru care i-a cerut să elibereze adeverințe medicale pentru numeroase persoane, în baza cărora să se ducă la aceștia cu urna mobilă.

 

       Potrivit medicului, pe lista edilului social-democrat se aflau persoane decedate, bolnave psihic sau perfect deplasabile. Prin urmare Disea l-a refuzat pe Moraru, iar acesta a început să o înjure și să amenințe că o dă afară din comună. Primarul Ion Moraru a confirmat că l-a trimis la cabinetul medical pe contabilul primăriei cu listele respective, dar a susținut că nu existau persoane decedate pe ele. 

 

       „Acum câteva zile a venit la dispensar un subordonat al domnului primar Moraru. Mi-a dat o hârtie cu vreo 70 de nume și mi-a spus să le fac adeverințe pentru lista mobilă. I-am zis că nu i le fac pe loc pentru că am nevoie de timp să mă uit peste numele de pe listă. 

 

       Primul lucru pe care l-am observat, la prima privire aruncată pe hârtia adusă de la primărie, au fost două nume de persoane care decedaseră de curând, una pe 12 mai, alta pe 17 mai. Știam pentru că eu însămi le făcusem certificatele de deces. Apoi am văzut că pe listă erau și persoane cu probleme psihice, oameni fără discernământ, debili mintal. Însă, tot acolo erau și oameni sănătoși, persoane perfect deplasabile. Îi cunosc pe toți, doar sunt medic în comună. Mi-am dat seama că pe domnul primar îl interesau doar ștampila și parafa mea. Am decis să nu-mi risc pâinea și meseria” a declarat Nicoleta Disea potrivit g4media.ro.

 

       Medicul a spus că l-a întrebat pe primarul Moraru dacă oamenii de pe liste au trimis solicitări individuale, acesta a spus că au trimis la primărie. În momentul în care medicul i-a spus edilului că legea prevede cu totul altceva, au început amenințările și jignirile.

 

       „L-am întrebat pe domnul primar dacă lista pe care mi-a trimis-o este însoțită și de solicitări individuale ale oamenilor. Mi-a zis că da, că au trimis oamenii solicitările la primărie. I-am spus că legea prevede altceva, că nu la primărie trebuie trimise solicitările. Mi-a zis că sunt prost informată, că nu știu nimic. I-am spus din start: `E parafa mea`. `Ei, hai, e parafa ta. Nu pleacă nicăieri parafa ta, rămâne în secția de votare`. Domnul primar mi-a spus că și bolnavii psihic au dreptul de a vota. M-a făcut în toate felurile, m-a amenințat. Mi-a spus: `Am început războiul cu dumneata. O să-ți smotocesc mutra aia pentru că îți bați joc de mine, bandito și nenorocito. O să intru cum a intrat Ștefan cel Mare în turci și i-a decapitat pe toți `. Au urmat înjurături: `Taci în aia a mă-tii din gură, lasă că pun eu mâna pe tine`. A zis că mă distruge. A zis că datorită lui am ajuns eu acolo. Dar eu nu aparțin de primărie, ci de Casa Națională de Sănătate. I-am spus că dacă nu încetează cu jignirile și amenințările o să-i fac plângere penală pentru hărțuire. M-am consultat și cu un avocat. Mi-a spus că mă distruge, că mă elimină, că el are relații. Să vedem ce relații are domnul primar. Eu nu am nicio relație” a povestit medicul.

 

 

Sursa foto:  ://www.g4media.ro/exclusiv-marturia-unui-medic-despre-presiunile-unui-primar-psd-mi-a-cerut-adeverinte-pentru-urna-mobila-pe-lista-fiind-morti-debili-mintal-dar-si-persoane-deplasabile-am-refuzat-m-a-amenintat-a.html

 


Comentarii 0 Comentarii

Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
Șeful CJ Mehedinți: Atragem fonduri pentru construirea unul spital modular
Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a de...
 
Primăria Câmpina va primi finanțare din fonduri europene pentru construirea unei săli de sport la Școala „B.P. Hașdeu” din municipiu
Ministerul Dezvoltării a semnat contractul de finanțare cu fonduri e...
 
Un primar din Vâlcea a dat Guvernul în judecată pentru că proiectele prin FDI nu au mai fost finanțate
Primarul comunei vâlcene Scundu a chemat în instanță Guvernul pent...
 
Primarul comunei Florești anunță linie de transport pentru zona Răzoare
Primarul Bogdan Pivariu anunță înființarea unei linii de transport...
 
S-a terminat reabilitarea Spitalului Județean de Urgență Satu Mare
Secția de Anestezie și Terapie Intensivă a Spitalului Județean de ...
 
Primăria Miercurea Ciuc mizează pe venituri de 240 milioane de lei în acest an
„În acest an mizăm pe venituri de 240 de milioane de lei”
 
Primarul din Focșani a amenințat viceprimarul orașului cu moartea
Cristian Misăilă, primarul Focșaniului, a amenințat-o pe Ana Maria...
 
Circa 70 de milioane de lei din bugetul de investiții al CJ Arad merg către Spitalul Județean
„Un sfert din bugetul de investiții al Consiliului Județean Arad m...
 
 
 
 
ACTUALITATE
 
Proiect al MAI: Amendă pentru pietonii care stau cu ochii în telefon

» 15 Aprilie 2021 | Comentarii 0
 
SHOWBIZ
 
Alexandra Stan credea că nu merită să fie iubită de bărbați. De ce avea cântăreața astfel de gânduri

» 14 Aprilie 2021 | Comentarii 0
 
SANATATE
 
Beneficii și efecte adverse ale clorofilei lichide pentru ten și corp

» 15 Aprilie 2021 | Comentarii 0
 
STIRI TURISM
 
Ce poți să faci în Delta Văcărești
BUCURESTI - ILFOV
» 15 Aprilie 2021 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL PRAHOVA
 
Primăria Câmpina va primi finanțare din fonduri europene pentru construirea unei săli de sport la Școala „B.P. Hașdeu” din municipiu

» 15 Aprilie 2021 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL VASLUI
 
Primăria Vaslui va direcționa o parte din excedentul bugetar pe anul trecut către noul bazar

» 14 Aprilie 2021 | Comentarii 0