Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
 
Administratie
 
STIRI JUDETUL GORJ
Adaugat: 05 Iulie 2019

       Dan Vîlceanu, deputat PNL de Gorj, atrage atenția asupra unui proiect legislativ absurd inițiat de PSD, prin care părinții își pot băga la pușcărie copiii. Partidul Național Liberal solicită retragerea proiectului privind pensia de întreținere. Liberalul este de părere că parlamentarii PSD vor, prin acest proiect legislativ, „să-și salveze bătrânețile după dezastrul de la guvernare”.

 

       „Cel mai potrivit exemplu pentru nivelul de degradare morală, mintală și politică a celor din PSD și ALDE a venit astăzi prin proiectul de lege care obligă copiii să le plătească părinților pensie de întreținere sub sancțiunea pușcăriei. Probabil parlamentarii PSD au identificat în această soluție legislativă modalitatea prin care să-și salveze bătrânețile după dezastrul de guvernare din ultimii ani de zile, întrucât cu siguranță niciun român cu capul pe umeri nu-i va mai vota. Această inițiativă legislativă reprezintă o culme a analfabetismului democratic și o mutație fabuloasă în mintea unor oameni care nu mai au nicio tangență cu realitatea, cu cetățenii, cu normele bunului simț. Orice cetățean, care realizează faptul că a primit încrederea românilor pentru a exercita un mandat în numele lor, ar fi probabil incapabil măcar să gândească o asemenea monstruozitate” a transmis joi deputatul Dan Vîlceanu. 

 

       Vicepreședintele PNL susține că un astfel de proiect legislativ nu poate fi justificat de nicio persoană rațională și în niciun caz de PSD. Parlamentarii pesediști care au semnat această inițiativă ar trebui să demisioneze din funcțiile pe care le dețin, este de părere Dan Vîlceanu.

 

       „Numai cineva care și-a pierdut complet uzul rațiunii poate justifica o astfel de reglementare prin faptul că tinerii care au ales să părăsească țara, tocmai din cauza PSD, pentru a-și găsi un rost în viață trebuie să fie constrânși să-și susțină părinții. Este dreptul și libertatea copiilor să facă acest lucru, și nu are nimeni căderea morală, cu atât mai puțin PSD, să judece asemenea chestiuni. Toți cei 73 de parlamentari PSD și ALDE, care au semnat această inițiativă legislativă, ar trebui să demisioneze instant din Parlamentul României. Aceasta ar fi normalitatea, dacă România nu ar fi în situația de a avea în funcție un Parlament care sfidează voința poporului pe care se presupune că îl reprezintă. Din fericire, Liviu Dragnea nu a apucat să mai semneze și această inițiativă, căruia îi fusese rezervat primul loc pe listă” a precizat deputatul de Gorj. 

 

       Vîlceanu spune că, dacă PSD nu mai are bani de pensii în bugetul de stat, ar trebui să-i concedieze pe cei băgați `cu pile` în aparatul de stat, nu să inițieze astfel de proiecte. „Somăm PSD să retragă din circuitul legislativ acest proiect și să se angajeze public că nu va susține inițiativa, în cazul în care vreunul dintre semnatari nu renunță la proiect. Dacă PSD a ajuns la fundul sacului cu bugetul de pensii și nu știe de unde să mai facă rost de bani, le sugerăm să înceapă să concedieze din sinecuriștii, beizadelele și politrucii băgați pe ușa din dos în ultimii ani în apartul de stat, care nu fac decât să consume bani publici fără să producă vreun serviciu public” conchide liberalul.

 

 

Sursa foto:  ://www.ziare.com/tg-jiu/stiri-actualitate/dan-vilceanu-reconfirmat-in-functie-7401697

 


Comentarii 0 Comentarii

Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
Un Centru pentru Persoane Vârstnice și 16 stații de încărcare a mașinilor electrice, cele mai noi investiții care se vor face în Câmpina
Două investiții extrem de importante se vor face la Câmpina.
 
Situație cu iz penal la Piața Centrală din Câmpina. Consilier local: Domnule viceprimar, raportul ăsta e un fals!
La ultima ședință a Consiliului Local Câmpina s-a discutat despre ...
 
Școala Gimnazială din Arcani va fi reconstruită din temelii
Este unitatea de învățământ cea mai afectată de seismele din jud...
 
CJ Iași, pași mari spre rezolvarea transportului elevilor
„Printr-un transport mai sigur se reduc diferențele și discrepanț...
 
Primăria Municipiului Zalău face demersuri pentru fluidizarea traficului la ieșirea din oraș
S-a lansat licitația pentru proiectul „Modernizare Bulevard Mihai V...
 
 
 
 
DECONCENTRATE
 
ANAF avertizează: Se trimit mesaje false și se cer informații despre facturile din sistemul e-Factura

» 21 Martie 2024 | Comentarii 0
 
ACTUALITATE
 
Eurodeputat: Solicităm aderarea completă a României și Bulgariei la Spațiul Schengen

» 20 Martie 2024 | Comentarii 0
 
SANATATE
 
Curiozități și superstiții despre magnolii - florile feminității

» 21 Martie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI TURISM
 
În mai se inaugurează Muzeul Ivan Patzaichin și un traseu verde numit „Delta lui Ivan”

» 21 Martie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL SALAJ
 
Primăria Municipiului Zalău face demersuri pentru fluidizarea traficului la ieșirea din oraș

» 21 Martie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL IASI
 
CJ Iași, pași mari spre rezolvarea transportului elevilor

» 20 Martie 2024 | Comentarii 0