Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
 
Lifestyle
 
BEAUTY
Adaugat: 02 Martie 2015

achiaj ochi

     Daca sunteti in pas cu moda atunci cu siguranta stiti ca pe parcursul ultimelor sezoane, lider este machiajul Nude si aceasta inseamna naturalete maxima. Aceasta regula se aplica si machiajului ochilor. Chiar daca v-ati obisnuit sa faceti accent pe ochi si nu va puteti imagina cum e sa iesi undeva nemachiata, atunci in acest sezon va trebui sa va pastrati calmul.

     Machiaj ochi de pisica primavara-vara 2015. Va place acest tip de machiaj? Executati-l curat si fara a iesi din hotarul pleoapei, cum vedem si la Fendi. Observati ca makeup artistul acestu brand a ridicat unghiurile coditelor nu spre exteriorul pleoapei, dar spre intrior adaugand astfel o nota de originalitate. Inca un tip de machiaj ochi de pisica putem vedea la Prada. Aici, coditele sunt executate iesind din zona pleoapei luand in considerare ca pornesc din centru pleoapei. Astfel de machiaj la moda a fost prezentat si de brandul Givenchy insa varianta lui poate fi mai mult considerata una artistica si nicidecum de fiecare zi.

     Farduri de pleoape primavara-vara 2015. In acest sezon va trebui să uitati de nuanțele luminoase, combinarea a două sau trei nuante contrastante într-un singur machiaj. Cele mai relevante farduri de pleoape ale sezonului au devenit nuantele pastelate, piersic, roz, bej, crem și nuanțe de maro. Și, în general, lider in machiaj este machiajul monocromatic, atunci când fardurile de pleoape, de obraz și rujul au aceeasi culoare.

     Mascara primavara-vara 2015. Spre deosebire de publicitatea și standardele impuse, genele agresive cu o lungime excesiva nu mai sunt la moda. Cea mai bună opțiune pentru un machiaj simplu de primavara si vara pentru blonde, va deveni mascaraua incolora cu efect de rasucire (in imagine vedeti un machiaj de la Giorgio Armani). Brunetele își pot permite și mascara de culoare neagră, important este sa fie aplicata într-un singur strat (Roberto Cavalli). Desigur, este vorba despre un machiaj de zi. Pentru unul de seara, puteți inventa ceva neobișnuit, ca, de exemplu, varianta de la Rochas – gene alungite negre in stil „baby-doll”.

Machiaj sprancene

     Cat despre machiajul sprancenelor, atunci de la sezonul trecut nu s-a schimbat nimic. La moda inca mai sunt sprâncenele stufoase si groase. Realizarea acestui tip de sprâncene in primăvară și vară anului 2015, este mult mai complicata decât a sprancenelor subtiri, care deja nu mai sunt la modă. In primul rand, nu uitați să ingrijiti de sprancene pentru a face părul să crească gros și puternic. În al doilea rând, dacă faceti corectarea sprancenelor de sinestatator, pensati doar firele de păr din partea de jos. Și în al treilea, uitati pentru ceva timp de aranjarea „fir cu fir” cu ajutorul unor geluri speciale. În acest sezon la moda sunt sprâncenele naturale si stufoase. In imagine sunt prezentate machiaje sprancene de la make-up artistii brandurilor Bottega Veneta, Emilio Pucci, Giorgio Armani, Roberto Cavalli, Versace. Pe cand casa de moda Prada a prezentat o alternativă interesantă la sprâncenele groase obișnuite – sprâncene stufoase, accentuate in partea de sus cu un creion in nuanta mai inchisa.

Machiajul buzelor

     Din păcate, si surprinzator pentru toată lumea, in acest sezon au părăsit rândurile de modă și preferatele buze rosii. Nuanțele Bloody au dispărut atât de rapid de pe podiumuri incat fanii înflăcărați sunt încă confuji. Noi ne grăbim să vă asiguram ca mai puteți folosi rujul in nuanta rosie pentru un machiaj de seara si festiv. Pentru un machiaj de zi recomandam aplicarea unui luciu transparent de buze in nuante de roz. Important este ca acesta sa fie cu sclipici, cu particule luminoase si sa aiba o nuanta delicata si o textura placuta (Bottega Veneta, Emilio Pucci, Roberto Cavalli). De asemenea, la moda este rujul intr-o nuanta cu pielea si fardul de obraz (Giorgio Armani, Lanvin). Și cel mai important, fără creioane contur și contururi de contrast!

Farduri de obraz si fond de ten

     In acest sezon, ca întotdeauna, la moda este pielea netedă și tenul sănătos. Dacă aveți pometi frumosi, atunci neaparat accentuatii cu pudra bronzanta (Versace). Fetele cu pistrui, in sezonul primavara-vara 2015, vor fi avantajate. Nu incercati sa ascundeti pistrui sub fond de ten, mai bine subliniati frumusetea folosind un blush de culoare persic (Roberto Cavalli, Stella McCartney). Nu uitati că in acest sezon la modă este naturaletea, și, prin urmare, trebuie sa utilizati moderat produsele cosmetice. Foarte romantic se priveste utilizarea unor farduri de obraz roz (Bottega Veneta, Marni).

sursa foto: http://www.lachicboutique.ro/wp-content/uploads/2015/01/000_Tendinte-machiaj-primavara-vara-2015.jpg


Comentarii 0 Comentarii

Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
Cum să îți pregătești corect grădina la început de primăvară
Primăvara este anotimpul reînnoirii, deci momentul perfect să îți...
 
Rutina după duș pentru o piele mereu catifelată
După duș este esențial ca pielea să primească îngrijirea de care...
 
Trei sfaturi simple pentru a reduce consumul de carbohidrați
Reducerea consumului de carbohidrați este o prioritate pentru cei car...
 
Varza, beneficii uimitoare pentru sănătate
Varza este bogată în vitamina C, fibre și vitamina K. Iată ce bene...
 
Alimente și băuturi care usucă pielea
Principala cauză a problemelor de piele este dieta necorespunzătoare...
 
 
 
 
DECONCENTRATE
 
ANAF avertizează: Se trimit mesaje false și se cer informații despre facturile din sistemul e-Factura

» 21 Martie 2024 | Comentarii 0
 
ACTUALITATE
 
Eurodeputat: Solicităm aderarea completă a României și Bulgariei la Spațiul Schengen

» 20 Martie 2024 | Comentarii 0
 
SANATATE
 
Curiozități și superstiții despre magnolii - florile feminității

» 21 Martie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI TURISM
 
În mai se inaugurează Muzeul Ivan Patzaichin și un traseu verde numit „Delta lui Ivan”

» 21 Martie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL SALAJ
 
Primăria Municipiului Zalău face demersuri pentru fluidizarea traficului la ieșirea din oraș

» 21 Martie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL IASI
 
CJ Iași, pași mari spre rezolvarea transportului elevilor

» 20 Martie 2024 | Comentarii 0