Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
 
Lifestyle
 
FASHION BARBATI
Adaugat: 17 Noiembrie 2014
 
StangaStanga
DreaptaDreapta

    Tendinţele masculine pentru sezonul toamnă-iarnă 2014 reînvie moda trench-ului supradimensionat, dar permite o paletă cromatică mult mai largă: ocru, gri, albastru cerneală, navy, camel, mov prună, portocaliu închis şi ciocolatiu sunt doar câteva dintre propunerile designerilor.

     Mai mult decât atât, moda british va fi extrem de vie în această toamnă în ţinutele propuse de marile branduri, dar şi tot ce înseamnă pulovere tricotate, tricouri polo, pantaloni chinos şi jachete slim-fit matlasate.

     Toamna aduce cu ea atât schimbarea de vreme, cât şi schimbarea de look. Această schimbare este care va afecta atât culorile care se poartă în toamna 2014, cât şi imprimeurile la modă în toamna 2014, materialele în trend şi texuturile. Aşadar, să trecem în revista tendinţele propuse de cele mai importante brand-uri masculine.

     Stilul artistic este adoptat de Burberry, colecţia punând accent pe această latură. Intitulată sugestiv “A Painterly Journey”, colecţia face o “călatorie” imaginară pe stăazile Londrei, harta oraşului şi obiective iconice ale capitalei Marii Britanii regăsindu-se în imprimeuri si pielea stantata.

     În colecţia masculină Burberry Prorsum AW 2014, predomină fibrele naturale, precum mătasea, caşmirul, lâna şi pielea. Paleta cromatică este foarte creativă toamna aceasta: se poarta ocru, gri, albastru cerneală, navy, camel, mov pruna, portocaliu închis şi ciocolatiu.

     Christopher Bailey, designerul Burberry, propune bărbaţilor maiouri cu cămaşi XXL înflorate, peste care suprapune eşarfe din mătase, pictate manual sau cape de inspiratie ecvestră, din caşmir.

     Clasicele trenchuri din materiale uşoare şi impermeabile se poartă şi anul acesta. Burberry vine însă cu o noua abordare pentru cardiganele pescăreşti, accesorizate cu pantofi brogue şi o geantă supradimensionată.

     Bărbatul imaginat de Christopher Bailey poartă cu nonşalanţă maiouri cu cămăşi XXL înflorate, peste care suprapune eşarfe din mătase, pictate manual sau cape de inspiraţie ecvestră, din caşmir. Evident, nu lipsesc clasicele trench-uri din materiale uşoare, cardiganele pescăreşti, accesorizate cu pantofi brogue şi noua geantă supradimensionată, St. Ives.

     În colecţie predomină fibrele naturale, precum mătasea, caşmirul, lâna şi pielea, iar paleta cromatică este foarte creativă. Bărbatul Burberry îmbină armonios nuantele de ocru, gri, albastru cerneala, navy, camel, mov pruna, portocaliu închis şi ciocolatiu.

     Paul Surridge, designerul  Z Zegna, s-a inspirat din moda „british”. Mai exact, din stilul unui mic grup retro din anii ’50-’60, Mod, care ascultau jazz şi soul, purtau costume realizate la comanda şi conduceau scutere Vespa sau Lambretta. Influenta retro este sugerată de grafisme (dungi, patrăţele şi imprimeuri cadrilate) şi banderolele purtate pe mâneci, peste camaşa sau chiar tricotaje groase.

     Casa de modă Paul&Shark propune pentru aceasta toamna pulovere tricotate, tricouri polo, pantaloni chinos si jachete slim-fit matlasate.

     Hainele au croieli clasice, cu un design contemporan si isi propun sa reflecte stilul navy, atat pe apa, cat si pe uscat.

     Paleta cromatică este clasica: nuante de gri, albastru, rosu-grena, alb şi bej.

     Anul acesta se poartă blugii albi. Ştim, nu tocmai blugi clasici, dar de mare efect acum. Aşa că nu scoate din dulap doar blugii de care-ţi spuneam mai sus. În 2014 nu se mai aplică regula universală masculină că se poartă doar vara şi nu mai eşti încurajat să îi părăseşti de cum vine luna septembrie. Partea bună e că se potrivesc cu orice tricou, în timpul verii şi o să arate pretty cool asortaţi cu jacheta potrivită, primăvara această. Dar vorbim de blugi albi: nu crem sau ocru.

     Partea bună în legătură cu această tendinţă a sezonului e că, în 2014, nu mai trebuie să fugi la croitor să-ţi scurteze pantalonii pe care i-ai cumpărat. Poţi pur şi simplu să-i îndoi şi să-i transformi într-o piesă senzaţională din ţinuta ta, anul acesta.

sursa foto: http://photos.gq.com/image/upload/v1389198265/1389198261674_burberry-prorsum-fall-winter-2014-45.jpg,http://gaytraveler.files.wordpress.com/2014/01/burberry-prorsum-mens-aw14-lcm-5.jpg,http://gaytraveler.files.wordpress.com/2014/01/burberry-prorsum-mens-aw14-lcm-5.jpg,http://fashion365.ro/wp-content/uploads/2014/08/Ce-poart%C4%83-b%C4%83rba%C5%A3ii-%C3%AEn-toamna-2014-1.jpg


Comentarii 0 Comentarii

Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
Cum testezi produsele de îngrijire a pielii ca să eviți alergii sau iritații
Testarea produselor de îngrijire a pielii, mai ales în cazul persoan...
 
Moduri simple și rapide de a găti ouăle când vrei să slăbești
Studiile au dovedit că ouăle nu sunt un aliment nociv, ci din contr...
 
Cinci lucruri interesante pe care nu le știai despre banane
De ce cresc bananele în forma curbată?
 
Patru modele de tricouri esențiale pentru garderoba de primăvară
Tricoul este un element de bază pentru orice ținută și nu trebuie ...
 
Avantaje ale friteuzei cu aer cald
Toate aparatele de bucătărie au avantaje și dezavantaje.
 
Trei ingrediente eficiente pentru pielea din jurul ochilor
Cremele pentru zona din jurul ochilor au un rol foarte important în m...
 
Sfaturi practice legate de mașina de spălat
Iată câteva lucruri care te vor ajuta să păstrezi hainele mai frum...
 
Rochia din mătase naturală, de ce să o porți în cadrul unui eveniment special
Mătasea este supranumită „țesătura regilor”, datorită calită...
 
 
 
 
ACTUALITATE
 
Ciucă spune de ce armata NU va fi obligatorie în România, în următorii doi ani

» 19 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
SANATATE
 
Medic psiholog, despre consumul de droguri: Provoacă distrugere de neuroni și de sinapse

» 19 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
INGRIJIREA TENULUI
 
Produse care, folosite pe ten, provoacă iritații și acnee

» 19 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI TURISM
 
Autobuzele etajate vor fi scoase pe traseu, în Constanța, pentru minivacanța de Paște
CONSTANTA
» 19 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL CLUJ
 
Urmează să se pregătească șantierul pentru Spitalul Regional de Urgență Cluj

» 19 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL BISTRITA NASAUD
 
O nouă parcare se amenajează în Bistrița: „Continuăm în ritm susținut...”

» 18 Aprilie 2024 | Comentarii 0